همرزم «سردار سلیمانی» با اشاره به اینکه «حاج قاسم» در صحنه عملیات تهدیدها را شناخت، گفت: جمع کردن جوانان اسلام در قالب محور مقاومت ویژگی شاخص «حاج قاسم» بود.
سردار علیرضا تنهایی از همرزمان حاج قاسم سلیمانی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه همیشه بر این باور بودهایم که اگر حضرت فاطمه زهرا (س) نبود اسلام نبود، اظهار کرد: برای انقلاب اسلامی نیز به همین گونه است اگر ۹ دی نبود انقلاب نبود و اگر «حاج قاسم» نبود ما امروز امنیت نداشتیم.
وی با بیان اینکه با یک داستان درباره انقلاب میتوان عمق کار «حاج قاسم» بیان کرد، افزود: انقلاب اسلامی در زمانی به پیروزی رسید که دین افیون جامعه بود و امام خمینی (ره) با پرچم اسلام، انقلاب را در حساسترین نقاط کره زمین یعنی ایران برافراشته کرد.
نقش انقلاب اسلامی در جهت دهی به مبارزات جوانان دنیا
همرزم سردار سیلمانی با اشاره به اینکه این اتفاق و شکست آمریکا در این منطقه سبب شد تا جوانان دنیا که آن روزها از دین فاصله گرفته و برای مبارزه با استکبار جهانی به گروههای مارکسیستی میپیوستند متوجه شدند که اسلام میتواند آنها را منسجم کند و علیه استکبار به کار بگیرد، ادامه داد: بنابراین جریان گرایش این جوانان به سمت گروههای مارکسیستی متوقف شد و شروع به تحقیق و تفحص درباره اسلام کردند.
سردار تنهایی ادامه داد: در این ایام بود که تجاوز شوروی به افغانستان رخ داد و استکبار جهانی به این نتیجه رسید که میتواند جنگ کمونیستها با مسلمانان افغانستان را جنگ اسلام و کفر معرفی کنند و با شدت بخشیدن به جریان اسلام گرایی خودشان را که در جبهه مخالف شوروی بودند را جبهه حق معرفی کرده و از این جوانان علیه شوروی بهره برداری کنند.
وی با اشاره به اینکه همزمان جنگ هشت ساله علیه ایران با هدف تحمیل یک جنگ فرسایشی دراز مدت علیه انقلاب اسلامی به قصد درگیر کردن جمهوری اسلامی در مرزهای خودش و دوری از توجه به مسائل جهانی انقلاب آغاز شد، تصریح کرد: استکبار جهانی متوجه شده بود که ایران با شعارهای اسلامی توانسته بخش زیادی از جوانان داخلی و خارجی را بسیج کند و اتفاقاً در جنگ تحمیلی نیز با روشهای جدید تمام طرحهای صدام و حامیانش را خنثی کرد.
این فرمانده دوران دفاع مقدس در ادامه به چگونگی تشکیل گروههای تکفیری اشاره کرد و افزود: استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا و انگلیس از این نظریهها به ایجاد گروههایی به ظاهر اسلامی رسیدند که در بلاد مختلف اسلامی آنها را علیه مسلمانان به کارگیری کنند که نمونه آن را در لیبی و سوریه شاهد بودیم.
وی ادامه داد: بنابراین استکبار جهانی توانست با الگوی انقلاب اسلامی نیروی رزمی شکل دهد که هدفش در نهایت ادامه کار صدام، یعنی جنگ فرسایشی علیه انقلاب اسلامی در دو بعد تبلیغاتی و عملیاتی یعنی نزدیک شدن به مرزهای ایران باشد.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: همزمان استکبار جهانی از طریق اهرمهایی مثل سازمان حقوق بشر، انرژی اتمی و شورای امنیت جمهوری اسلامی ایران را به بهانه نقض قوانین بین المللی تحریم و به نوعی در محاصره همه جانبه قرار داد تا حیات فیزیکی انقلاب اسلامی به خطر بیفتند.
«حاج قاسم» الگوی شکستن تحریم و خدمت به مردم
وی با اشاره به اینکه در اینجا بود که جمهوری اسلامی به فرماندهی نیاز داشت که کارآزموده هشت سال دفاع مقدس باشد و بتواند پتانسیل جهان اسلام را سازماندهی و علیه گروههای تکفیری به کار گیری کرده و همچنین بتواند با روشهایی نوین تحریمها را بشکند، ادامه داد: آن فرمانده کسی نبود جز «حاج قاسم سلیمانی».
سردار تنهایی اضافه کرد: «حاج قاسم» در این فضا توانست جریان تکفیری را به نحوی معرفی کند که بخشی از بهترین و غیورترین جوانان جهان اسلام متوجه حقانیت انقلاب اسلامی شده و با پی بردن به نیت شوم تکفیریها پیرامون او جمع شوند.
این فرمانده جنگ سوریه در ادامه با اشاره به وضعیت بد سوریه و شرایط نامساعد «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور و ظهور گروههای مدافع حرم، بیان کرد: مدافعان حرم با اشاعه شعارهای به حق اسلام ناب در مقابل اسلام امریکایی و انگلیسی پیروز شدند و «حاج قاسم» نیز به عنوان یک الگو برای مسئولان نظام برای خدمت به مردم و شکستن سدهای کذایی تحریمها معرفی شد. زیرا «حاج قاسم» عملاً توانست وسعت عملیاتی نظام جمهوری اسلامی را تا حواشی دریای مدیترانه گسترش دهد.
سردار تنهایی مهمترین درس حاج قاسم به پیروان مکتبش را ایجاد یگانهای مختلف در حوزههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و فرهنگی برای مبارزه با استکبار جهانی عنوان کرد و گفت: مسئولان نظام باید بتوانند در کنار مدافعان حرم نظامی، مدافع حرم اقتصادی و سیاسی نیز راه اندازی کنند.
«حاج قاسم» یک جریان در انقلاب اسلامی بود
وی با اشاره به اینکه «حاج قاسم» در صحنه عملیاتی فرماندهی بود که تهدیدها را شناخت و توانست با استفاده از بهترین جوانان جهان اسلام، محصول ناب مثلت عبری، عربی و غربی یعنی داعش را به عنوان بدترین و منفورترین گروه به دنیا معرفی کند، بیان کرد: قاسم سلیمانی مدافع حقوق همه مردم، از هر طبقه اجتماعی و هر دین و آئینی بود و هرگز این این حیث برای مردم تفاوتی قائل نشد.
این فرمانده دوران دفاع مقدس در تشریح مکتب حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: توجه به حقوق انسان، اخلاق، منش و رفتار اسلامی، اتکا به نیروهای با انگیزه و محدود نکردن مبارزه با شعارهای حزبی و مذهبی از مهمترین موارد مکتب حاج قاسم بود
سردار تنهایی، حاج قاسم سلیمانی را یک جریان در انقلاب اسلامی معرفی و بیان کرد: این جریان به لطف الهی رشد کرده و امروز حاج قاسمهای زیادی در صحنههای مختلف به صورت نهان و آشکار مشغول مبارزه با استکبار جهانی هستند.
این همرزم حاج قاسم یکی دیگر از ویژگیهای حاج قاسم سلیمانی را دیپلمات بودن وی دانست و گفت: حاج قاسم اهل مذاکره بود اما مذاکره از موضع قدرت و به همین دلیل توانست روسیه را با همه امکانات و تجهیزات پیشرفته نظامی مجاب به ورود به جنگ سوریه کند.