به گزارش پایگاه خبری نگین شمال : معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در جلسه بررسی مشکلات و موانع تولید مرغ صومعه سرا گفت : گیلان قطب تولید مرغ کشور است و ۵۰ درصد از مرغ های تولیدی این استان ، به استان های دیگر صادر می شود .
- آرش فرزام صفت افزود : شهرستان صومعهسرا با داشتن ۲۰۰ واحد مرغداری بیشترین مرغ گوشتی گیلان را تولید می کند اما مرغداران این شهرستان با مشکلاتی در فرآیند تولید مواجهند.
- وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده ها و به تبع آن بالا رفتن هزینه های تولید مرغ گفت: از ستاد تنظیم بازار کشور خواسته ایم با در نظر گرفتن توان خرید مصرف کننده، برای جلوگیری از ضرر مرغداران در قیمت مرغ تجدید نظر شود.