تاریخ : سه شنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 26 May , 2026
1

استفاده بهینه از منابع عامل نجات کشور از وابستگی

  • کد خبر : 18428
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۱
استفاده بهینه از منابع عامل نجات کشور از وابستگی
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: بهره گیری بهینه از منابع به ویژه منابع علمی باید مد نظر همه ما باشد و اگر استفاده درستی از این منابع نکنیم خسارت خواهیم دید.

به گزارش نگین شمال ، وزیر علوم تحقیقات و فناوری امشب در نشست با نمایندگان مردم گیلان در خانه ملت و روسای مراکز دانشگاه‌های استان در دانشگاه گیلان با بیان اینکه همه ما در مقابل منابعی که در اختیار داریم مسئول هستیم گفت: بهره گیری بهینه از منابع به ویژه منابع علمی باید مد نظر همه ما باشد و اگر استفاده درستی از این منابع نکنیم خسارت خواهیم دید.

حسین سیمایی با بیان اینکه ظرفیت‌های علمی کشور از نظر کیفیت قابل قبول است افزود: تلاش ما بر این است که این ظرفیت‌ها به ویژه در استان‌ها ارتقا یابد.

رییس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست گفت: جایگاه ایران به لحاظ بهره گیری از علوم جدید جایگاه خوبی است، اما باید در این زمینه از کشور‌های منطقه سبقت بگیریم.

جبار کوچکی نژاد افزود: گیلان ظرفیت‌های علمی فراوانی دارد و این استعداد را دارد که قطب تولید هوش مصنوعی در شمال کشور شود و از وزارت علوم میخواهیم به این مهم توجه کند.

هادی حق شناس استاندار گیلان هم در این دیدار گفت: تلاش می‌کنیم تا با همگرایی بیشتر جایگاه علمی کیلان را با راه اندازی رشته‌های جدید با محوریت اقتصاد دریا محور در کشور ارتقا دهیم.

در این نشست احمدی سنگری، مهرداد گودرزوندچگینی، احمد نجفی و مهردادلاهوتی نمایندگان مردم شهرستان‌های رشت و خمام، رودبار، آستانه اشرفیه و لنگرود هم در زمینه راهکار‌های ارتقای علمی و دانشگاهی استان مطالبی را بیان کردند.

لینک کوتاه : https://negineshomaal.ir/?p=18428

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.