به گزارش نگین شمال ، این نشست با حضور رضا زنده دل شهردار، محمد ایدرم رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و خبرنگاران در سالن همایش شهرداری لاهیجان برگزار شد.
رضا زنده دل، شهردار لاهیجان در این نشست با قدردانی از رسانه ها برای انعکاس عملکرد مدیریت شهری گفت: شهر لاهیجان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص به عنوان عروس گیلان همیشه مطرح بوده و آنچه که من دیدم فقط موقعیت جغرافیایی نبوده بلکه مردم لاهیجان این شهر را ساخته اند و مدیریت شهری و مردمان این شهر در دوران متوالی لاهیجان را به قطب بزرگ گردشگری تبدیل کردند.
وی با بیان اینکه لاهیجان از لحاظ تأثیرگذاری رسانه ها، دومین شهر استان گیلان می باشد، از زحمات مدیریت شهری ادوار، مردم و اصحاب رسانه تشکر کرد و افزود: در ابتدای این دوره برای افزایش بودجه برنامه ریزی کردیم و در لایحه عوارض با سخت گیری به مردم اعلام کردیم در زمینه صدور پروانه هیچ گونه تخلفی از سوی شهرداری پذیرافته نخواهد شد و پروانه خارج ضوابط نخواهیم داشت.
وی در مورد برنامه ریزی برای افزایش درآمد ها و دریافت مطالبات گفت: شهرداری لاهیجان اولین شهرداری بود که برای دریافت مطالبات از بانک ها پیش قدم شد.
زنده دل با بیان گزارش عملکرد مدیریت شهری به اجرای پروژه تالاب حاجی آباد، آزاد سازی و اصلاح جزیره، پروژه دفن بهداشتی زباله، تکمیل پروژه بلوار دکتر حکیم زاده، پرداخت غرامت پرونده های گذشته، صدور الکترونیکی آسفالت خیابانها، نصب چراغ های جدید روشنایی و شب های روشن در طول سه سال گذشته اضافه کرد: تمام پروژه های اجرا شده بر اساس برنامه های اعلام شده در نخستین نشست خبری بود و ما در شورا یک برنامه چهارساله نوشتیم و پروژه ها بر اساس همان برنامه پیش می رود و در آینده یک نشست خبری برای اعلام عملکرد مدیریت شهری لاهیجان برگزار خواهیم کرد.
شهردار لاهیجان با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران و استاندار گیلان و پیگیری مدیریت شهری، لاهیجان به عنوان پایتخت چای ایران پلاک کوبی شد در خصوص نصب المانی مناسب پایتخت چای گفت: لاهیجان پایتخت چای ایران است و ما باید یک میدان مناسب در خور پایتخت چای طراحی کنیم و به همین منظور پیشنهاد جابجایی اسامی میادین ابریشم و چای مطرح شد تا در صورت جمع بندی نهایی نام میدان ابریشم به چای تغییر کند و با توجه به وسعت این میدان بتوانیم المانی در خور آماده و نصب کنیم و میدان فعلی چای هم با المان دوک به ابریشم تغییر نام یابد و در راستای بررسی این پیشنهاد از شهروندان و رسانه ها درخواست می کنیم نظر خود را به مدیریت شهری اعلام نمایند.
محمد ایدرم رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان هم در این نشست خبری اظهار داشت: با شروع بکار دور ششم شورا تصمیم گرفتیم کارهای نیمه تمام را به اتمام برسانیم و از جمله این امور، طرح تفصیلی لاهیجان بود که پس از گذشت ۹ سال هنوز تصویب نشده بود و این موضوع مشکلات عدیده ای برای شهروندان ایجاد کرده بود و بسیاری از شهروندان برای امور ساخت و ساز خود بلا تکلیف بودند که پس از جلسات متعدد در شورا ، فرمانداری و استانداری گیلان بالاخره این طرح پس از گذشت ۹ سال در آذرماه سال گذشته توسط استاندار محترم به شهرداری لاهیجان ابلاغ شد و بسیاری از مشکلات شهر با اجرای آن رفع می شود.
اعضای شورای اسلامی شهر همواره دغدغه حل مسأله جزیره استخر لاهیجان را داشتند و درب این جزیره بیش از ۲۰ سال به روی شهروندان و مسافران گرامی بسته بود که با کمک دستگاه قضا، بازگشایی شد .
معضل دیگر شهرداری لاهیجان، جایگاه دفن زباله تموشل بود که حدود سالیان متمادی شهرلاهیجان و شهرهای اطراف، زبالههای خود را در تموشل دپو می کردند و مدتها مردم روستاهای همجوار منطقه تموشل، از بوی بد و آسیبهای زیستمحیطی حاصل از دپوی زباله در این منطقه رنج میبردند. شهرداری لاهیجان برای حل این معضل طرح بهسازی و دفن بهداشتی زباله را آغاز کرد و تصفیهخانه شیرابه دپوی زباله در تموشل راه اندازی شد .
افتخار داریم ثبت شهر لاهیجان به عنوان پایتخت چای ایران در سازمان یونسکو را در کارنامه خود داشته باشیم و آیین پلاک کوبی لاهیجان بعنوان پایتخت چای ایران تیر ماه سال ۱۴۰۱ با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و استاندار محترم گیلان برگزار شد و جشنواره چای را با اجرای برنامه های فرهنگی و با حضور ناصر وحدتی و سالار عقیلی در جزیره لاهیجان و استقبال پرشور مردم برگزار کردیم.
با توجه به اینکه شهر لاهیجان دارای ظرفیت بسیاری برای اجرای جشنوارهای مختلف در سطح ملی و بین المللی است ، جشنواره های متعددی را در حوزه فرهنگی برنامه ریزی کردیم . جشنواره نوروزی ، جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان ، همکاری در برگزاری جشنواره کوتکوتو ، جشنواره ماهیگیری خانوادگی ، جشنواره غدیر و جشنواره روز کودک و… را داشتیم . بمنظور استفاده از تجارب و ظرفیت های حوزه ابریشم ، زعفران و چای و استفاده از تبلیغات محیطی در فصول برداشت چای و زعفران در شهر لاهیجان و تربت حیدریه ، تفاهم نامه خواهر خواندگی با شهر تربت حیدریه را امضا کردیم . جانمایی تندیس دکتر محمد علی مجتهدی گیلانی، بنیانگذار دانشگاه صنعتی شریف و رئیس دانشگاه امیرکبیر را داشتیم.
در حوزه عمرانی نیز پروژه های بزرگی را تعریف کردیم و به لطف خداوند متعال، این پروژه ها پیشرفت خوبی داشته اند .
تالاب حاجی آباد از پتانسیل های بسیار ارزشمند لاهیجان به منظور توسعه فضای گردشگری لاهیجان در محدوده شهری بوده که قطب جدید گردشگری شهر لاهیجان خواهد بود که هم اکنون پیست دوچرخه سواری آن آماده بهره برداری می باشد و با اجرای کامل پروژه حاجی آباد شهر از تک قطبی بودن خارج می شود و حجم عظیم مسافران لاهیجان به این منطقه ورود خواهند کرد .
تملک فاز اول مسیر بلوار دکترحکیم زاده حد فاصل میدان عاقلیه تا دانشگاه آزاد به طول یک کیلومتر و انجام زیرسازی و جدارسازی خیابان و احداث پل در این مسیر از پروژههای در دست اقدام مدیریت شهری است که باعث کاهش ۸۰ درصدی ترافیک جنوب شهر به خصوص در ایام تعطیلات خواهد شد.
با توجه به موقعیت خاص جنگل میرصفا که میتواند بعنوان تفرجگاه بسیار خوبی برای شهروندان باشد، تملک جنگل میرصفا در دستور کار شهرداری قرار گرفت .
در هر دوره شورای شهر سعی شده عملکرد شورای قبلی ادامه پیدا کند و پروژه های نیمه تمام به اتمام برسد و پروژه هشت محل و هشت بهشت در دوره قبلی شورای شهر آغاز شده بود و در این دوره ادامه دادیم . کف سازی و فرش بتن محلات قدیمی لاهیجان از جمله محله پردسر و محله اردوبازار را انجام شد .
هدف ما خدمت به شهروندان فهیم لاهیجان است و در این راه تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست . پیشرفت و آبادانی لاهیجان آرزوی تمام مردم است و امیدواریم در انجام امور شهری توانسته باشیم رضایت نسبی مردم را کسب کنیم .