به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدا با اشاره به مسئولیت سنگینی که در خصوص تامین، حفظ و ارتقای سلامت افراد جامعه بر عهده کارکنان حوزه بهداشت و درمان است، اظهار کرد: این مسئولیت با وجود اینکه بسیار سنگین است اما از تقدسی در بین مردم برخوردار است و در حیطه کار و تولید هم این مسئولیت سنگین بر عهده کارشناسان بهداشت حرفه ای می باشد.
وی ادامه داد؛ با روند رو به سالمندی جمعیت استان و درگیری مردم با بیماری هایی مانند؛ فشار خون بالا و دیابت، تامین سلامت نیروی کار بسیار حائز اهمیت است زیرا توسعه هر استان و منطقه ای وابسته به نیروی کار و تولید می باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه همچنین ، برگزاری کارگاه های آموزشی با بازرسان بهداشت حرفه ای را گامی در راستای آشنایی بهتر با قوانین این حوزه برشمرد و تصریح کرد؛ برگزاری این کارگاه ها فضای آشنایی بیشتر و بهتر برای بازرسان با قوانین را مهیا می کند که در نهایت منجر به اطمینان بیشتر در اجرای قوانین و تسلط بهتر آن ها بر کار در راستای تامین سلامت نیروهای کار خواهد شد.
در ادامه مهندس محمدباقر باقری- رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در خصوص اهمیت ارتقای عملکرد بازرسان بهداشت حرفه ای در سامانه سامح مطالبی را ارائه کرد و گفت؛ هر بازرس بهداشت حرفه ای ۳۰۰ کارگاه را تحت پوشش خود دارد.
لازم به ذکر است ؛ در پایان ، نحوه تکمیل چک لیست معاینات سلامت شغلی و سنجش عوامل زیان آور محیط کار و همچنین، روند ثبت بازرسی از کارگاه ها و کارخانجات در سامانه سامح تشریح و مطالبی،در خصوص ثبت کارگاه های جدید بر اساس آیسیک، ارائه شد.