تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
6

خوراکی هایی که مواد پر کننده دندان را بیرون می کشند

  • کد خبر : 4807
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۳۹

به گزارش نگین شمال : نوشابه و نوشیدنی های شیرین: نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، قهوه شیرین و نوشیدنی های انرژی زا تاثیرات منفی بر سلامتی دارند این نوع از نوشیدنیها خاصیت اسیدی دارند و شرایط لازم را برای باکتری های ایجاد کننده حفره و پوسیدگی فراهم می کنند. باکتری های تقویت کننده پوسیدگی مانند […]

به گزارش نگین شمال : نوشابه و نوشیدنی های شیرین: نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، قهوه شیرین و نوشیدنی های انرژی زا تاثیرات منفی بر سلامتی دارند این نوع از نوشیدنیها خاصیت اسیدی دارند و شرایط لازم را برای باکتری های ایجاد کننده حفره و پوسیدگی فراهم می کنند. باکتری های تقویت کننده پوسیدگی مانند استرپتوکوک موتانس از قند تغذیه کرده و اسیدهایی تولید می کنند که مینای دندان را از بین برده یا تجزیه می کند

ـ قند، شکلات: همانطور که گفته شد، قند باکتری های مضر دهان را تغذیه می کند که منجر به تولید اسید شده و مینای دندان را از بین میبرد. به همین دلیل است که مصرف مواد قندی مهمترین عامل خطر پوسیدگی محسوب می شود. هرچند ثابت نشده است که قندهای طبیعی موجود در غذاهایی مانند میوه ها و لبنیات به طور قابل توجهی در ایجاد حفره و پوسیدگی دندانی نقش داشته باشند.

ـ نان سفید و خوراکی های حاوی نشاسته تصفیه شده: کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان و برنج سفید و برخی غذاهای حاوی نشاسته مانند چیپس سیب زمینی ممکن است سلامت دهان و دندان را تحت تاثیر قرار دهد. همانند مواد قندی، باکتری های موجود در دهان به سرعت قندهای موجود در منابع کربوهیدرات مانند نان سفید و چیپس را تحریک کرده تا اسید فرسایش دهنده مینای دندان تولید کنند.

ـ آبمیوه: اگرچه 100 درصد آب میوه حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مهم است، نوشیدن زیاد آن ممکن است برای دندان ها مضر باشد. آب میوه ها خاصیت اسیدی دارند و می توانند مینای دندان را فرسایش دهند.

ـ خوراکیهای چسبناک و سفت: بعضی از غذاها ممکن است احتمال خرد شدن دندان یا بیرون آوردن مواد پر کننده دندان را افزایش دهند. به عنوان مثال، جویدن خوراکیهای سفت مانند آب نبات ممکن است باعث آسیب دیدن دندان شود. عادت به جویدن یخ ممکن است به ترک دندان منجر شود. علاوه بر این، آب نبات ها و شکلاتهایی مانند کارامل و تافی که به دندان می چسبند ممکن است احتمال بیرون آمدن مواد پر کننده دندان را افزایش دهند.

لینک کوتاه : https://negineshomaal.ir/?p=4807

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.